Eb&Vloed - Blog

21 mei 2014

Geen straatbeeld zonder Clarks

Je ziet ze steeds meer voorbij komen in het straatbeeld. In verschillende kleuren en materialen en op diverse manieren gedragen. We hebben het over Clarks. De meeste jongeren van nu zullen waarschijnlijk denken dat Clarks een nieuw merk is, maar niets is minder waar. Clarks heeft al een lange bestaansgeschiedenis en is helemaal terug van weggeweest!

Clarks door de jaren heen
Clarks werd in 1825 opgericht door de broers Cyrus en James Clarks. Cyrus hield zich bezig met het looien van schapenhuiden en James kwam op het idee om dierenhuiden, die te klein waren voor tapijten, te verwerken tot pantoffels. Deze pantoffels werden zo populair dat het bedrijf meer werknemers nodig had. Het bedrijf groeide uit en er werden steeds meer schoenen geproduceerd. De schoenen namen de natuurlijke vormen en lijnen van de voet aan, waardoor Clarks de naam werd van draagcomfort en kwaliteit.

Inmiddels kent Clarks verschillende modieuze modellen met nog steeds een optimaal draagcomfort. De schoen is niet alleen leuk om te zien, maar ook geschikt voor elke voet. Clarks zijn niet meer weg te denken uit de modewereld.

How to wear
De mogelijkheden met Clarks kennen geen grenzen. Dames kunnen uit de voeten met een mooie skinny jeans met, eventueel, omgeslagen pijpen of juist een baggy broek voor een wat meer casual outfit. Met een korte broek boven je Clarks creëer je een ware festival look.

Ook de heren hoeven niet hun hele garderobe door om een goede combi te vinden. Met een mooie smalle spijperbroek of een chino komen de Clarks super mooi tot hun recht! Of trek er een mooie short bij aan! Alles mag, alles kan! Bij Eb&Vloed Lifestyle zijn diverse modellen van Clarks te verkrijgen, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Bekijk de collectie hier: http://www.eb-vloed.nl/clarks/ws-br/br282