Eb&Vloed - Blog

Afbeelding
Afbeelding

03 november 2016

Drip Drip Drip

De zon heeft alweer plaats gemaakt voor zo nu en dan een donkere wolk met hier en daar een bui. We wonen in Nederland en voor je het weet zit je lekker op de fiets en vallen de eerste druppels weer uit de wolken die over Nederland trekken. Helaas, maar het zijn feiten die horen bij ons koude, natte kikkerlandje.
Gelukkig kennen ook de Scandinavische landen dit probleem en komen uit zowel Denemarken als Zweden leuke regenjassen op de markt. De jassen van Rains en Tretorn zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook fashionable verantwoord.

Rains
Het Deense merk Rains is al enige tijd niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Gewoon als jas, bij lichte regen of tijdens een enorme hoosbui. Maar ook bij alle festivals zie je de Rains regenjas voorbij komen. De jas is soepel en licht waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen en tevoorschijn kunt toveren wanneer het nodig is. Onze Rains collectie kent twee modellen jassen: de Curve Jacket en de Long Jacket. De Curve Jacket is speciaal ontworpen voor dames en kan in de middel aangesnoerd worden met een riem. De jas heeft een rits- en drukknoopsluiting welke volledig afgezet en waterdicht gemaakt zijn, net als alle naden.

De Long Jacket is het rechte model van Rains en kan zowel door dames als heren gedragen worden. Net als de Curve Jacket, heeft ook deze jas een drukknoopsluiting met afgezette en waterdichte naden. Beide modellen zijn voorzien van ventilatie gaatjes onder de oksels en bedekte gaten op de rug. De modellen hebben een capuchon (met klepje) welke aangesnoerd kan worden middels een tunnelkoord.

De jassen van Rains zijn in vele warme kleuren verkrijgbaar en ze hebben ook nog eens super leuke accessoires!! Benieuwd wat er allemaal is? Bekijk de collectie.

Tretorn
De Zweedse Tretorn regenjassen zijn er in vrolijke kleuren en zijn herkenbaar aan de witte details: knopen, rits en logo. De Tretorn jassen zijn niet alleen iets korter, maar ook van dikker materiaal dan de jassen van Rains. Het leuke van de collectie van Tretorn is dat de jassen te combineren zijn met de gekleurde regenlaarzen die het merk heeft ontworpen. De regenlaarzen zijn te krijgen in vele maten en zijn hierdoor geschikt voor zowel dames als heren. Benieuwd naar de regenjassen van Tretorn? Bekijk de collectie.