Eb&Vloed - Blog

Afbeelding
Afbeelding

11 november 2016

Let me see

Een kleurrijk stukje winkel waar we vaak de uitspraak ‘had ik maar een leesbril nodig’ horen. Dat is het hoekje met een tafel vol kleurrijke brillen van het merk See Concept. Toen we in aanraking kwamen met het merk waren we direct enthousiast!

Franse innovatie
Het Franse See Concept staat voor innovatief en, daar is ‘ie weer, kleurrijk. Na het winnen van de ‘Innovation and Entrepreneurs Prize’ in 2010 kon het merk het eerste product op de markt brengen. De collectie werd al snel groter met verschillende modellen en kleuren leesbrillen. De brillen werden zo goed ontvangen dat het merk ook een SUN collectie op de markt bracht, met en zonder sterkte. Sinds kort is er zelfs een JUNIOR collectie. Deze konden we natuurlijk niet laten liggen als familie winkel!

Let me see
We hebben twee modellen leesbrillen opgenomen in onze collectie: het #A en #C model. Het #A model is een wat ronder model met een smal montuur en smalle pootjes. Het #C model is een wat hoekiger model met een breder montuur en bredere pootjes. Beide modellen zijn unisex en zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar. De brillen van See Concept hebben een soft touch afwerking en flexibele scharnieren waardoor ze een hoog draagcomfort hebben. Met de ruime keuze uit kleuren zit er altijd wel een kleur tussen die bij je past. De leesbrillen worden geleverd in een mooi doosje met een grijze vilten bewaarhoes wat ontzettend handig is omdat je een leesbril vaak niet de hele dag draagt!

SUNshine
Als Holiday store konden we het niet laten de SUN collectie ook in te kopen. We hebben een aantal mooi gekleurde zonnebrillen in het #C model in onze collectie welke geschikt zijn voor zowel dames als heren. En wat dacht je van de leuke ronde JUNIOR zonnebrillen? Deze zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud en de kleuren zijn gemakkelijk te combineren met iedere outfit. Alle zonnebrillen zijn 100% uv-bestendig en ook deze brillen worden geleverd met een handige bewaarhoes.

Nieuwsgierig geworden naar de brillen van See Concept? Bekijk de collectie!