Eb&Vloed - Blog

Afbeelding
Afbeelding

23 februari 2017

Kleurrijk in de regen

Wie wel eens bij ons in de winkel is geweest kan het niet ontgaan zijn. De laarsjes van Bergstein zorgen voor een regenboog aan kleur in de winkel. Maar ook op het web staan die leuke regenlaarsjes er goed op. 

Het regent, het regent…
Met het, soms onvoorspelbare, Nederlandse klimaat zijn regenlaarzen een must in de garderobe van kids. En als je ze dan toch moet hebben, kan je maar beter kiezen voor een paar kleurrijke exemplaren. Toch? Bergstein is één van de bekendste merken met regenlaarzen voor zowel jongens als meisjes. De laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze niet alleen super comfortabel zijn, maar ook slijtvast. De regenlaarzen van Bergstein zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren en daar houden we van bij Eb&Vloed. Op dit moment hebben we wel 13 kleuren in ons assortiment!

Spring, stamp, ren!
De regenlaarzen van Bergstein zorgen voor wat kleur op regenachtige dagen en houden de voetjes van de kids droog. Lekker springen en stampen in de regenplassen of hollen door de regen. Want: ‘rain is just confetti from the sky’! Overigens zijn de laarsjes ook erg geschikt wanneer je een bezoekje brengt aan het strand, van Vlieland bijvoorbeeld. Niet na één stap je schoenen al vol zand. En komt er toch zand in de laarsjes? Even omkieperen en het is er weer uit. De laarzen van Bergstein zorgen ervoor dat kinderen vrij kunnen spelen.

Origineel cadeau
Soms kan het erg lastig zijn om iets te verzinnen als kraam- of verjaardagscadeautje. Maar met de ruime keuze uit kleuren, de perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zijn de regenlaarsjes van Bergstein ook een perfect cadeautje voor dit soort gelegenheden. Praktisch voor de ouders en door de prachtige kleuren zullen ook kinderen het leuk vinden.

Nieuwsgierig geworden naar Bergstein? Bekijk de collectie!