Eb&Vloed - Blog

14 mei 2012

Een nieuw gezicht

Het is volop lente op Vlieland! De ongerepte natuur staat weer in bloei, de jaarlijkse tentenparade naar de campings is in volle gang, de terrassen worden geveegd en gepoetst en het mooie weer staat wat ons betreft nu écht voor de deur. De hoogste tijd voor een nieuw en fris gezicht, ook bij Eb & Vloed Lifestyle!

Onze Online Store is -letterlijk- in een geheel nieuw jasje gestoken. Letterlijk, want we veranderen uiteraard niets aan de bijzondere collecties, mooie merken en sfeervolle reportages. Nee, tijdens de digitale verbouwing kreeg de aankleding onze volle aandacht en op de vernieuwde website staan de functionaliteit, het gebruikersgemak en de wensen van onze klanten dan ook centraal. Eén van onze kernpunten is persoonlijke aandacht; de vrijheid om aan te schuiven voor een kopje koffie vertalen wij graag door naar onze Online Store!Inmiddels werken we met z’n allen hard aan de optimalisering van de nieuwe functionaliteiten.

De voltooiing is in zicht, maar ondertussen zijn we al ontzettend benieuwd naar de reacties van onze klanten. Heeft u op- of aanmerkingen, tips of suggesties, complimenten of juist commentaar? Wij horen het graag! Stuur een e-mail of reageer via Twitter of Facebook. Ieder bericht wordt ontzettend gewaardeerd; wij nemen uw mening mee in onze besluitvorming en u mag een persoonlijke reactie terug verwachten!