Eb&Vloed - Blog

29 november 2016

BRR...Het wordt koud!

Terwijl je binnen op de bank nog lekker een dekentje over je heen trekt, vormen buiten de eerste ijsbloemen op het raam. Ontstaat de glinsterende gloed op de bomen en verschijnt de damp boven de rivier of de beek. De koude winter staat voor de deur en dat is al duidelijk te merken. De tijd is aangebroken dat je weer handschoenen moet zoeken en ook een muts voor koude oren op de fiets zou geen overbodige luxe zijn.

Oorsprong Barts
Gelukkig houdt het merk Barts rekening met deze koude dagen en worden wij elk seizoen weer verrast met een mooie en gekleurde collectie. Hoewel de oorsprong van Barts ligt bij zwembroeken en zomer accessoires, doet de wintercollectie daar zeker niet voor onder. Bart Koene oprichter van Barts maakte en verkocht zijn eerste zwembroeken tijdens zijn stage in Frankrijk. Hij verzamelde over de hele wereld stoffen die hij gebruikte voor zijn zwembroeken. Al snel begon hij ook met het produceren van accessoires.

Hoe het verder ging…
In 1992 lanceerde hij het merk Barts in Nederland en kwam Bart Koene naast zijn zomercollectie ook met een wintercollectie bestaande uit drie fleece mutsen. Inmiddels heeft Barts een uitgebreide wintercollectie die niet meer weg te denken is uit de vaste collectie van Eb&Vloed Lifestyle. Elke winter worden wij weer blij van de vrolijk gekleurde en speciale collectie van Barts. Dat blijkt ook uit de enorme kast bij ons in de winkel die vol staat met alle soorten en kleuren mutsen. Want niemand kan natuurlijk zonder muts en zeker niet op Vlieland, met haar frisse wind en koude zeelucht.

Voor iedereen!

Gelukkig kan iedereen genieten van het merk Barts. De collectie is namelijk beschikbaar voor dames, heren, jongens én meisjes. Ben jij ook benieuwd geworden naar de collectie van Barts? Bekijk deze dan hier