Ons Vlieland

Afbeelding
Afbeelding

Over ons

Vlieland, 1995. Geïnspireerd door de mens, de zee en de natuur opent Eb & Vloed Lifestyle zijn deuren. Een bescheiden, liefdevolle winkel waar de duurzame kledingcollectie en de bijzondere accessoires op gevoel worden samengesteld.

Het vormt de basis van ons totaalconcept: family lifestyle voor het hele gezin in een sfeer van vrije tijd en luxe eenvoud. Puur en authentiek, exclusief en persoonlijk. Een kopje koffie in onze tuin, een lekker snoepje voor de kleinste kinderen of een ontspannen wijntje voor de ouderen; in onze winkel is iedereen welkom. Met de kabbelende Waddenzee op de achtergrond bieden de kledingcollectie, de woonartikelen, de bodycare-producten en de afdeling food & wine de speciale items van de mooiste merken.

Wij selecteren op kwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid waarbij we oog hebben voor bijzondere details: goede smaak is een eigen stijl.

Afbeelding
Afbeelding

AT SEA AND ONLINE

Een stijlvol, compact warenhuis waar het karakteristieke eilandgevoel hand in hand gaat met een stedelijke, moderne touch. Dat is onze Vlielandse winkel, gelegen in de Dorpsstraat aan de voet van de waddendijk. Op de begane grond zijn de invloeden van de zee en de natuur bepalend; met de maritieme, natuurlijke en uitbundige kleuren ademt onze winkel een sfeer van holiday lifestyle.  

De grote trap naar boven vormt onze verbinding met het vaste land. Met uitzicht op de Waddenzee werken we op de eerste etage hard aan onze online store, waar de complete collectie 24 uur per dag verkrijgbaar is. Het gebruikersgemak, de veilige omgeving en de inspirerende mailings bieden dezelfde ongedwongen sfeer als onze winkel. 

Wij versturen onze pakketjes over de gehele wereld; de luide toeter van de boot is onze dagelijkse bevestiging dat uw bestelling de volgende dag netjes wordt thuisbezorgd.

Bekijk hier het filmpje van het tv-programma RTL Lifestyle Experience op bezoek bij ons in de winkel.