Veilig betalen

Bij eb-vloed.nl kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, Creditcard, Maestro, PayPal, AfterPay of vooruitbetaling.

iDEAL
iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank en Frieslandbank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. 

Iedereen met Internetbankieren bij één van de deelnemende banken kan direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren:
· Random Reader bij Rabobank
· SMS-Tan bij ING Bank
· e.dentifier bij ABN AMRO
· Digipas bij SNS bank

Om uw bestelling af te rekenen met iDEAL klikt u op het iDEAL logo. Kies hierna uw bank en u ziet de betaling klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Creditcard
Betalen met uw creditcard kunt u doen in de beveiligde betaalomgeving van Ogone. Hier kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen. Ogone e-Commerce is de betaaloplossing die gebruikt wordt door duizenden commerciële websites online. Als u wilt betalen met creditcard kiest u deze betaalwijze in het bestelscherm. Wanneer u met de Voorwaarden akkoord bent gegaan en op "Naar Betalen"  klikt kunt u uw creditkaart kiezen (Visa, Mastercard/Eurocard/Maestro). Verder vult u hier uw creditcard gegevens in en klikt op “Betalen”. U wordt teruggeleid naar onze Online Store en u krijgt een bevestigingsmail van uw betaling.

Creditcards en veiligheid: 3-D Secure en SecureCode:
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder Verified by Visa. MasterCard biedt MasterCard SecureCode aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw eigen veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online betaling met uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

PayPal
Om te kunnen betalen met PayPal moet u in het bezit zijn van een PayPal account. U koppelt uw creditcard of betaalrekening aan dit account en daarmee kunt u veilig online betalingen afhandelen. U kunt ook een bedrag op uw PayPal-account storten waar u de online betaling mee regelt. Betalen met PayPal is gratis. Het aanmaken van een rekening is tevens kosteloos en kunt u hier doen.  

AfterPay
AfterPay is een methode waarmee u na ontvangst van uw bestelling kunt betalen met een digitale acceptgiro. AfterPay voert voor eb-vloed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. 

U ontvangt na ontvangst van uw bestelling een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail om uw gekochte product(en) te betalen. U krijgt van AfterPay twee (2) weken de tijd om de factuur te voldoen. U kunt bij eb-vloed.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €400,00 euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €900,00 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website


Vooruitbetalen
In het andere geval maakt u gebruik van overschrijving via uw bank of giro. Betaling richt u aan: NL27RABO01389.28.304 ten name van Eb & Vloed – Vlieland ovv uw ordernummer.